Nieuws

Aanmelden voor de Feestjûn van 75 jaar BFVW kan nog tot 7 november!

Update: Gurbe Douwstra zal deze avond Gerrit Breteler vervangen. De heer Breteler is door een ongeluk niet in staat om te komen. We zijn blij met de vervanging door 'sjonger en lietskriuwer' Gurbe Douwstra!

Ter ere van ons 75-jarig jubileum bieden wij alle vrijwilligers van de BFVW en haar vogelwachten een feestelijke avond aan! Iedereen die op dit moment of in het verleden vrijwilliger is of was voor de Bond of voor een lokale wacht is welkom. Het maakt niet uit of je nazorg doet/gedaan hebt, broedzorg, jeugdeducatie of dat je bestuurslid bent/was, het hoofdbestuur van de BFVW wil je middels de Feestjûn bedanken voor je inzet!

Je bent daarom van harte uitgenodigd voor de Feestjûn op zaterdag 12 november 2022.

De avond wordt gehouden in 't Haske in Joure en begint om 20.00 uur. We starten onder het genot van koffie met gebak, met een centraal gedeelte met wat toespraken. De rest van de avond is er ruimte om elkaar te ontmoeten, optredens van Gurbe Douwstra bij te wonen, oude en nieuwe films te bekijken en te struinen langs enkele mini-exposities over 75 jaar BFVW. 

Aanmelden kan vanaf nu via dit aanmeldformulier

Maak ook je collega-vrijwilligers attent op deze avond! Opgeven bij voorkeur ieder apart, maar je kunt ook meerdere personen tegelijk opgeven.

 

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden