Over BFVW

Fotowedstrijd

In het kader van haar jubileum organiseert de BFVW het hele jaar 2022 diverse activiteiten om de vogels om ons heen onder de aandacht te brengen. Daarom organiseren wij onder andere een Vogel-fotowedstrijd. 

Fotowedstrijd:

Wie maakt de mooiste foto van een vogel?

Stuur een foto in van een vogel, dat is eigenlijk de simpele opdracht bij deze wedstrijd. Iedere hobbyfotograaf kan meedoen, van gevorderde amateurfotografen tot beginnelingen. Een deskundige jury zal de inzendingen beoordelen en vijf foto’s nomineren voor de publieksprijs. Deze foto’s worden op canvas uitgeprint en tentoongesteld op het Frysk FûgelFestijn op 10 september in Earnewâld. Het publiek stemt die dag op hun favoriete foto. De winnaar van die stemronde wint de publieksprijs. Vanzelfsprekend worden de genomineerde foto’s gepubliceerd in het verenigingsblad van de BFVW : Vanellus. Ook de Leeuwarder Courant zal hier aandacht aan besteden, dus dit is je kans om je foto in dit dagblad geplaatst te krijgen!

 

De spelregels voor de wedstrijd zijn hier te vinden

 

De foto van de kluut is van Edwin Rem, die met deze foto één van de genomineerden was in een eerdere fotowedstrijd die de BFVW samen met Stichting Agrarisch Natuurfonds Fryslân organiseerde.

 

Meer informatie:

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden