Over BFVW

Marcel van Kammen

Ik ben Marcel van Kammen, 28 jaar oud en woonachtig te Feanwalden. Een vrij nieuw en jeugdig gezicht met wellicht een iets andere kijk, waardoor er vaak ruimte is voor een interessante discussie tijdens mijn foto lezingen. Tijdens eerdere presentaties bleek dit inderdaad het geval.

Ik ben al een aantal jaren actief als natuurfotograaf, waarbij mijn foto's inmiddels bekend zijn geworden via de Leeuwarder Courant, maar ook diverse tijdschriften als Roots (voorheen Grasduinen), het blad Vogels van de Vogelbescherming enz. 
Voor mijn passie, de natuur, vertoef ik veel in het vrij veld waarbij ik een vrij brede interesse heb. Mijn wortels liggen in deze provincie, vandaar dat ik inmiddels een fraaie collectie foto's vanaf Friese bodem in mijn bezit heb.

De natuur delen met elkaar, dat is mijn streven. De natuur met elkaar delen op een leuke,ontspannen manier.

Wellicht is het iets voor jullie vereniging om mij uit te nodigen om een avondvullend (of als u wilt korter) programma te verzorgen.

Ik kan daarbij zowel regionale foto's van vogels,vlinders,libelles en landschappen tonen alsmede foto's gemaakt in diverse andere landen op de wereld. Denk hierbij aan Amerika (Florida, Texas), Polen, Engeland, Schotland en Duitsland. U kunt een indruk van mijn werk krijgen op www.momentsofnature.nl .

Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen,

waarbij ik u graag nadere informatie wil verschaffen over mijn lezingen en onderwerpen.

Met vriendelijke groeten,

Marcel van Kammen
Haadstrjitte 34 H, 
9269 TA Feanwalden
tel. 0615202649
marcel_van_kammen@hotmail.com

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden