Nieuws

Duurzame lekkernijen op Frysk FûgelFestijn

Van het bijwonen van lezingen en workshops, het ontdekken van de kraampjes op de infomarkt en het meedoen met excursies krijg je gezonde trek! Die trek kunt u tijdens het Frysk FûgelFestijn stillen op een natuurvriendelijke manier. Producten die duurzaam, ambachtelijk én regionaal gemaakt zijn, zijn niet alleen lekker, maar ook beter voor de natuur én de mens!

Verdeeld over het festivalterrein zijn ook een aantal proeverijen te vinden, Wybren Bruinsma laat u bijvoorbeeld genieten en proeven van 'ielrikjen' (palingroken). Kaas waar de natuur beter van wordt, dat biedt De Fryske, u kunt het op 10 september proeven en kopen.  En wie wordt er nou niet blij van een ambachtelijk én biologisch roomijsje? Daarvoor kunt u terecht bij IJsboerderij De Bûterkamp. 

Melden we gisteren nog een andere foodtruck, die moest helaas vandaag annuleren. Onze redder in nood is cateringservice Jan De Vries. We zijn erg blij dat hij de 10e ervoor zal zorgen dat onze bezoekers (tegen betaling natuurlijk) een lunch of tussendoortje en wat te drinken kunnen krijgen!

Bent u door de eerlijke lekkernijen weer op krachten gekomen, geniet dan verder van de vele andere activteiten op het Frysk FûgelFestijn. Dus kom op zaterdag 10 september, met (kleine)kinderen en vrienden naar het Bezoekerscentrum van De Alde Feanen in Earnewâld! Alle informatie over het Festijn is HIER te vinden.

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden