Nieuws

Kom verrekijkers vergelijken tijdens het Frysk FûgelFestijn!

Bij een vogelaar (of vogelspotter) hoort een verrekijker. Sommigen gebruiken alleen een handkijker, anderen sjouwen overal een statief met telescoop mee naar toe. Welk model je ook hebt, met een kijker kun je van een afstandje de vogels ongestoord bestuderen.

Tijdens het Frysk FûgelFestijn toont Foto Sipkes uit Groningen je de huidige modellen van verschillende merken. van instapmodel tot het beste van het beste. Een verrekijker moet prettig in de hand liggen, jij moet er mee uit de voeten kunnen en hij moet bij je financiële plaatje passen. Het beste model is dan ook voor iedereen verschillend. Kom naar het Frysk FûgelFestijn en laat je adviseren door experts!

Er is ook een mogelijkheid om je huidige kijker te laten reinigen, dus neem vooral je kijker mee. Die is dan ook weer handig als je tijdens het Frysk FûgelFestijn meegaat met een vaar- of wandelexcursie door De Alde Feanen!

Het Frysk FûgelFestijn wordt gehouden op zaterdag 10 september van 11 tot 18 bij het Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen. Meer info is HIER te vinden.

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden