Nieuws

Stilte voor de 'storm' van het Frysk FûgelFestijn!

Het terrein bij het Bezoekerscentrum van Nationaal Park De Alde Feanen is nu nog vrijwel leeg. Er fietsen en wandelen op dit moment wat toeristen langs die genieten van de prachtige nazomerse dag. Medewerkers van zowel It Fryske Gea als de BFVW lunchen en overleggen op de overdekte picknickplaats.

Het is een beetje als stilte voor de storm. Over vier dagen ziet het er hier heel anders uit! In deze prachtige omgeving houden we komende zaterdag (10 september) namelijk het Frysk FûgelFestijn. Dan mengt zanger Syb van der Ploeg zich met het vogelkoor, zoemt het er van de standhouders, vrijwilligers én bezoekers en is het Pikeplak gevuld met enthousiaste kinderstemmen.

Nog vier dagen dus om tenten op te bouwen, goodiebags te vullen, kramen neer te zetten en het programma tot in detail uit te werken. Medewerkers en jubileumteam van de BFVW zorgen dat dat goed komt. En zaterdag staan we vanaf 11 uur klaar om u te ontvangen.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis! Alleen voor de vaarexcursie en het eten vragen we u zelf (een bijdrage) te betalen. Verder bieden we u alle activiteiten gratis aan, een welkom afwisseling in deze tijd van inflatie. Dus kom met vrienden, buren, (klein)kinderen en verdere familie gezellig een dag naar Earnewâld. Er is voor ieder wat wils! Kijk HIER voor meer informatie.

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden