Nieuws

Optreden Syb van der Ploeg opent Frysk FûgelFestijn!

Ons Frysk FûgelFestijn op zaterdag 10 september gaat meteen vliegend van start met een optreden van zanger Syb van der Ploeg! Syb is onder meer bekend van de songs die hij met zijn band De Kast uitbracht, zoals In Nije Dei en Woorden zonder woorden. Hij werkt daarnaast veel samen met allerlei andere artiesten en brengt ook solo nummers uit. Zijn Skriezeliet is in dit geval wel heel toepasselijk!

Zorg dus dat je a.s. zaterdag op tijd (11.00 uur) aanwezig bent op het buitenterrein van Bezoekerscentrum De Alde Feanen, Koaidyk 8a in Earnewâld en geniet van dit openingsoptreden van Syb van der Ploeg. Direct na het optreden beginnen de eerste excursies en lezingen/workshops dus je hoeft je geen moment te vervelen!

De start van het festival wordt verder verzorgd door de burgemeester van Tytsjerksteradiel, de heer Gebben en de waarnemend voorzitter van de BFVW, Henk Minkes.

Het Frysk FûgelFestijn is een festival rondom vogels en de natuur waarin ze wonen waar voor jong en oud genoeg te doen is. Meer informatie is HIER te vinden.

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden