Nieuws

Leef je uit op het Pikeplak op het Frysk FûgelFestijn

Ook voor kinderen is er van alles te beleven op het Frysk Fûgelfestijn in Earnewâld. Je kunt bijvoorbeeld meevaren door het natuurgebied of een ijsje scoren van IJsboerderij De Bûterkamp. We hebben ook een eigen plek voor jullie gemaakt; het Pikeplak. Kom je eigen nestkastje timmeren of pindaslinger rijgen. Of doe mee met de speurtocht, dan kun je ook nog een prijs winnen! Je kunt je laten schmincken of zelf een kleurplaat kleuren. Of pluis een braakbal van een uil uit elkaar en ontdek wat hij gegeten heeft.En natuurlijk wil je zo'n lekkere marshmallow roosteren boven het kampvuur!

Dus kom met je broertjes en zusjes en vrienden en vriendinnen naar Earnewâld. Neem je ouders en pakes en beppes mee, want voor hen is er ook genoeg te doen op het Frysk Fûgelfestijn! Locatie van het Festijn is Bezoekerscentrum Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld, Je bent welkom op zaterdag 10 september van 11.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is HIER te vinden.

 

NB: Toegang tot het Festijn-terrein is voor kinderen jonger dan dertien jaar alleen mogelijk onder begeleiding van een volwassene.
Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden