Nieuws

Webinar Digitale Veiligheid

Zoals jullie vast hebben gelezen of gemerkt is het registratiesysteem van de BFVW onlangs gehackt. Dit is uitgevoerd met zogenaamde  ransomware. Iets wat helaas steeds vaker voorkomt. De hoogste prioriteit vanuit de BFVW was het systeem weer snel mogelijk weer te laten werken. Daarna is ons ICT-team  aan de slag gegaan de beveiliging van het systeem nog verder  te verhogen. Iets wat overigens altijd al veel aandacht krijgt.
 
Er bestaat een kans dat tijdens de hack van het BFVW registratiesysteem gegevens van nazorgers en bestuurders zijn bemachtigd. Wat voor gevolgen kan dit hebben voor jou en jouw persoonsgegevens? Waar moet je op letten en hoe voorkom je in het algemeen dat je online wordt opgelicht? Heb jij ook dit soort vragen, volg dan het Webinar over digitale veiligheid:
  
Datum:  Donderdag 25 mei
Tijd: 19.30 -21.00 uur
Aanmelden: Voor 23 mei
 
Het grootste deel van het Webinar wordt verzorgd door Jelmer Brouwer. Jelmer is nazorger bij de vogelwacht Wommels en dus ook gebruiker van het systeem. Daarnaast is hij werkzaam als digitaal-forensisch rechercheur bij de politie.  Eén van de grote onderwerpen binnen de recherche is de laatste jaren cybercrime. In deze onderzoeken ziet Jelmer vaak hoe het mis kan gaan wanneer persoonsgegevens op straat komen te liggen.

Het webinar wordt opgenomen en daardoor eventueel ook later terug te zien!

AANMELDEN VOOR HET WEBINAR KAN HIER (klikken) >>>
 

Deel deze pagina

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden