Over BFVW

Albert Wester

Ik heb veel gefotografeerd in mijn vrije tijd, vaak in de terreinen van mijn voormalig werkgever It Fryske Gea. Sinds 8 augustus 2022 fotografeer en verzorg ik presentaties en workshops als professional, als onderdeel van mijn bedrijf Treblatem (metalbert).

Onderwerpen. De presentatie gaat over natuur in Fryslân met de nadruk op vogels. Beleving, tips en tricks, een kijkje achter de schermen. Met passie en enthousiasme en een vleugje humor laat ik u genieten van de natuur om ons heen.

Vogels. Weidevogels heb ik op verzoek gefotografeerd op de plas dras van Titus de Wolf te Flansum, de jaren daarna op de plas dras in de Anjumer Kolken (IFG). Als lid van de werkgroep Blaustirns was ik in de gelegenheid om 4 jaar lang tijd te steken in het fotograferen van deze prachtige moerasstern. Een paartje ijsvogels volgde ik in 2008. En nog vele andere vogels verschenen voor mijn lens.

Landschap. Tussen de vele vogelfoto’s door laat ik foto’s zien van mooie landschappen en plekken in Fryslân.

Natuur. Maar ook planten en insecten en andere dier(soorten) komen voorbij voor een afwisselend verhaal.

 

Maatwerk. Desgewenst kan een presentatie helemaal aangepast worden naar uw wensen wat onderwerpkeuze en of tijdsduur betreft.

Onderwerp. Bijvoorbeeld alleen vogels in Fryslân voor de pauze en vogels van de Farnes Islands na de pauze. Informeer gerust naar alle mogelijkheden. Minder nadruk op vogels? Dat is ook geen probleem.

Tijdsduur. Van twee keer 20 minuten tot twee keer een uur en alles ertussen in. Eén of meerdere pauzes is geen probleem, zelfs aan te raden.

 

Prijs. De prijs voor een lezing (Fryslân) bedraagt ongeacht de totale tijdsduur 115,- Dit is inclusief reiskosten en BTW. Buiten Fryslân of op de eilanden, prijs in overleg afhankelijk van de afstand en overige reiskosten.

Voor meer informatie: www.treblatem.nl


Albert Wester
Sânhichte 22 
9263 RP Garyp 
info@treblatem.nl
06-27232367

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden