Steun ons

VDL bus & coach

e kernactiviteiten van VDL Bus & Coach bestaan uit de ontwikkeling, productie, verkoop en after sales service van een breed pakket bussen, touringcars en chassismodules, de om- of uitbouw van mini- en midibussen en de in- en verkoop van gebruikte bussen. VDL Bus & Coach bestaat uit meerdere werkmaatschappijen die gezamenlijk actief zijn op de wereldmarkt. De productie vindt plaats in Nederland en België. 
Hoog in het vaandel van VDL Bus & Coach staan kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, milieu, comfort, een laag brandstofverbruik en lage onderhoudskosten.
De verkoop van de VDL Bus & Coach producten vindt plaats door middel van een wereldwijd netwerk van eigen vestigingen, importeurs en agenten in meer dan 30 landen. Daardoor kunnen vervoersoplossingen op maat worden aangeboden. 
Voor after sales service en onderhoud kan de klant rekenen op een vlekkeloos en snel ingrijpen door medewerkers van één van de vele servicepunten.
Een zeer omvangrijk distributienetwerk zorgt ervoor dat reserveonderdelen en busgerelateerde artikelen zo snel mogelijk op de plaats van bestemming geleverd worden.
VDL Bus & Coach is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste busproducenten in Europa.

Word lid van een vogelwacht in de buurt

lid worden